Default welcome msg!

Over ons

Fotogeschenken, altijd en voor iedereen

Fungifts.be is een online winkel gespecialiseerd in exclusieve en authentieke foto artikelen voor verschillende gelegenheden. Op deze website bieden wij een veelzijdig assortiment van bijzondere Foto geschenken die u zelf kunt samenstellen en versieren, met uw eigen foto, ontwerp en tekst. Op zoek naar een speciaal cadeau met leuke decoratie? U bent hier aan het juiste adres! Verras uw collega, familie of vrienden met een prachtig geschenk dat ideaal is voor elk moment.

Kwalitatieve & authentieke foto items
U kiest voor onze service, omdat bij fungifts.be kwaliteit voorop staat en wij al onze producten handmatig verwerken. Ongeacht de resolutie van de aangeleverde foto, zorgen wij ervoor dat deze met de nodige zorg en precisie wordt bewerkt en daarna afgedrukt op het door u gekozen cadeau item.

Exclusief, maar ook praktisch
Bij ons wordt het assortiment ook regelmatig aangevuld met nieuwe en bijzondere foto artikelen, waar u iemand blij mee kunt maken. Wij trachten u telkens zowel hedendaagse producten, als klassieke items aan te bieden: speciaal aan onze cadeaucollectie is dat wij geschenken verkopen die in de winkel moeilijk te vinden zijn. Een cadeau van Fungifts.be is dus mooi, maar ook bruikbaar. Typerend voor onze online dienst is dat u hier aangepaste presentjes kunt bestellen, die u naar uw eigen hand zet met een door u gekozen foto, ontwerp of zelfbedachte tekst. Of het nu gaat om een koekjestrommel voor grootmoeder, een sigarettenkoker voor opa of een kaartenhouder met foto voor uw baas. Een cadeautje voor kerst of valentijn, Moederdag of Vaderdag of zelfs een verassing voor uw donzige vriend op dierendag? Wij hebben het allemaal en voor iedereen wat wils!

Breed assortiment van GRATIS foto designs
Dankzij onze gebruiksvriendelijke en handige design tool, kan jong en oud nu op onze website een aangepast geschenk bestellen door een bijpassende foto, unieke tekst of bijzonder ontwerp op het item te laten plaatsen. U kiest liever al een bestaand design? Dat kan ook, want wij hebben voor elk artikel een uitgebreid gamma van zowel tijdloze als trendy fotodesigns waaruit u kunt kiezen, om het perfecte cadeau samen te stellen. Deze designs zijn gratis, er worden hiervoor dus geen extra kosten aangerekend. .

Hoe werkt het?
Na het plaatsen van uw bestelling, wordt deze met veel liefde verwerkt en verpakt. Nadat uw cadeau ons magazijn verlaat, wordt deze door een professioneel transportfirma met nauwkeurigheid aan het juist adres geleverd. U ontvangt van ons een trackingnummer, zodat u met een gerust hart de zending van deur tot deur kan volgen.

Wij profileren ons op volgende manier:

Producten worden handmatig verwerkt. Hierdoor zorgen wij dat de aangeleverde foto duidelijk en precies wordt afgedrukt op het gekozen fotocadeau. Uw bestelling wordt met de nodige zorg verpakt. De levering gebeurd door een professionele transportfirma, U ontvangt van ons een trackingnummer waardoor U de zending kan opvolgen. Wij trachten U telkens de nieuwste en hedendaagse producten aan te bieden. Ons aanbod wordt maandelijks aangevuld met nieuwe fotogeschenken. U kunt kiezen uit een ruim aanbod ontwerpen, waardoor uw foto op cadeau altijd uniek en origineel is.

Fungifts.be is een website gespecialiseerd in originele en unieke persoonlijke Fotocadeau. Hier vind je altijd een uniek persoonlijke cadeau's met eigen foto, ontwerp of tekst. Verras uw vriend, vriendin, collega, moeder, grootmoeder met een geschenk op maat. Wees origineel en doe een persoonlijke Fotogeschenk met eigen foto of ontwerp cadeau.