Default welcome msg!

Back to school

Datum
Van laag naar hoog sorteren

24 per pagina

Artikelen 1 tot 24 van 47 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Datum
Van laag naar hoog sorteren

24 per pagina

Artikelen 1 tot 24 van 47 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Bestel nu uw origineel gepersonaliseerde BACK TO SCHOOL cadeaus bij Fungifts.be

De zomervakantie is voorbij gevlogen, het nieuwe schooljaar begint. Een nieuwe schooljaar is altijd spannend, ga je nu naar een nieuwe school of niet er veranderd in elk geval iets. Een leuk persoonlijk cadeau geeft die dag wat extra kleur.. Maar hier uw keuze uit onder andere een broodtrommel met eigen foto of ontwerp, of pennenzak met uw favoriete foto.

Back to school - Wij wensen u een fijn schooljaar!

Het begin van het schooljaar is altijd een spannend moment, want het brengt veel vragen met zich mee voor uw kinderen: wie komt er bij me in de klas, welke leerkracht heb ik dit jaar voor wiskunde, hoeveel huiswerk gaan we krijgen en waar vind ik een toffe agenda?

Bij Fungifts.be proberen wij het makkelijker te maken voor u, door u te helpen om de kinderen te motiveren en verwennen met leuke schoolspullen met eigen foto bedrukt. Als ze aan het begin van heet schooljaar een goede indruk maken, dan hebben ze daar de rest van het jaar profijt van. Blader daarom samen door ons fantastisch assortiment unieke schoolspullen met foto of verras zoon- of dochterlief, met een gepersonaliseerde portemonnee of pennenzak! Unieke back to school cadeaus vindt u bij fungifts.be

Schoolspullen voor middelbare scholieren

De middelbare school is een periode die voor zowel de ouders als leerlingen, vrij uitdagend kan zijn. De leerlingen zijn hun grenzen aan het verkennen en hebben het zeer druk met hun sociale leven. Anderzijds moeten de ouders in een noodtempo hun kind leren loslaten en tegelijkertijd, doen ze al het mogelijke om die nieuwe persoon beter te leren kennen. Bij Fungifts.be weten we dat het niet altijd van een leien dakje gaat en daarom willen we u graag helpen! Schoolspullen cadeautips: Wij verkopen diverse toffe en schoolspullen die sowieso “puberproef” zijn en die u kunt de schoolspullen personaliseren met foto en naam. Dankzij onze gebruiksvriendelijke designertool, kunt u nu uw zoon – of dochter verassen, met een hoop unieke en gepersonaliseerde schoolspullen met naam bestellen!

Gepersonaliseerde Schoolspullen voor kinderen

Voor de allerkleinsten is het aanbreken van het nieuwe schooljaar ook een verassende tijd! Ze zijn weer een jaartje ouder en dat betekent dat ze steeds meer nieuwe dingen leren op school. Juist daarom hebben ze ook nood aan meer schoolspullen en stilletjes aan, beginnen die kleintjes ook wel een eigen smaak te ontwikkelen. Ga daarom samen met uw jongere kinderen op zoek naar handige schoolspullen met foto en naam en laat deze bedrukken met hun naam of een toffe foto – zo kan hun schooljaar sowieso niet kapot!.

Tip: Drinkfles met eigen foto

Het is altijd handig om een drinkfles bij te hebben, of dat het nu is om de dorst te lessen tijdens de gym klas of juist om je op te warmen in de winter. Heeft u ons assortiment drinklessen al gezien? Ze zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en materialen. Bestel nu een toffe drinkfles en laat deze bedrukken met een mooie foto, de naam van uw kind of een stoer design! een uniek back to school cadeau.

Tip: Gymtas bedrukken

Met al die energie is het mooi meegenomen dat de school uw kinderen regelmatig in beweging houdt. Turnklassen, zwemklassen, de voetbal of danslessen – ze doen het allemaal. Maar waar laten ze al die spullen steeds? Dankzij deze handige gymtas hoeven die gympen of zwemspullen nooit meer in een lelijke plastic tas. Bestel nu een gymtas en laat deze bedrukken met de naam van uw kindje, een bijpassende foto of ander leuk design! Een superleuk Gepersonaliseerde cadeau.

Tip: Broodtrommel met eigen foto

Op Fungifts.be kunt u alles laten personaliseren en dat geldt dus ook voor deze broodtrommel! Zo neemt niemand meer “per ongeluk” het lunchpakketje van uw zoon of dochter mee naar huis. Bestel dit item in zijn / haar favoriete kleur en laat deze broodtrommel bedrukken met hun naam en foto, leuke foto of een grappig design. Zo bestaat er nooit twijfel over het eigendom van hun lunch en het is nog mooi ook! Bij Fungifts.be vintd u de leukste back to school cadeaus.