Default welcome msg!

Babykleding

Datum
Van laag naar hoog sorteren

24 per pagina

7 artikel(en)

Datum
Van laag naar hoog sorteren

24 per pagina

7 artikel(en)

Bedrukte babykleding

Wat is een betere manier om de komst van een baby te vieren dan met gepersonaliseerde babykleding. Personaliseer je babykleding met foto's, leuke ontwerpen, een slogan, kinderliedje of een warm welkom. Gepersonaliseerde babykleding of accessoires (zoals een slabbetje) zorgen voor een geweldig zwangerschapsverlof of kraamcadeau en is een mooie herinnering.

Bij Fungifts vind je een brede selectie van fantastische kleding en accessoires van hoge kwaliteit om voor elke pasgeboren baby een bedrukt kledingstukje te geven. Van gepersonaliseerde babykleding met lange mouwen of met korte mouwen, een gepersonaliseerd slabbetje tot baby T-shirts, je zult er zeker onvergetelijke gepersonaliseerde geschenken voor de kleintjes vinden. We hebben kleding die voldoet aan de gevoelige behoeften van jouw baby in elk stadium van zijn ontwikkeling.

Alle gepersonaliseerde babykleertjes zijn er in verschillende grootten en verschillende kleuren. We bieden ook een groeiend assortiment praktische accessoires, zoals slabbetjes voor de maaltijd, zachte dekens, babypetjes en petten om uw baby of jongen warm te houden tijdens een wandeling, of knuffelspeelgoed zoals knuffels of rendieren die zorgen voor perfecte kinderkamergezellen en kerstcadeaus. Personaliseer de dekens en accessoires met schattige ontwerpen om de schattige look van je baby af te maken.

We weten dat een baby erg snel groeit! Voor peuters en oudere kinderen bieden wij een breed scala aan gepersonaliseerde T-shirts, shirts met lange mouwen, mutsen en petten, die duurzaam genoeg zijn om het kinderdagverblijf, de speeltijd en de kleuterschool te overleven.

De perfecte babykleding

Gepersonaliseerde kleding voor de allerkleinsten? Natuurlijk! Want ook baby’s hebben al vanaf de eerste dag een een eigen, sterke persoonlijkheid. Dan is een kruippakje met een naam erop gedrukt een goed idee. Een pasgeboren kindje is sowieso iets heel bijzonders. Of het nu gaat om een lachebekje, wilde rakker of een lief slaapmutsje, met grappige designs op slabbetjes of babymutsjes benadruk je het karakter van je kleine lieveling. Bij Fungifts.nl denken we hierover heel pragmatisch en we zorgen ervoor dat de jonge ouders het kruippakje heel eenvoudig kunnen bedrukken.