Default welcome msg!

Gepersonaliseerde schoolspullen

Datum
Van laag naar hoog sorteren

24 per pagina

11 artikel(en)

Datum
Van laag naar hoog sorteren

24 per pagina

11 artikel(en)

 

Bij Fungifts.be tref je allerhande leuke en praktische Gepersonaliseerd schoolspullen aan!

Onze webwinkel is de plek waar je schoolspullen kunt kopen in jouw stijl. Je kunt je schoolartikelen laten personaliseren met een foto van jezelf of van je idool. Je kunt bij ons bijvoorbeeld pennendozen, drinkflesjes en nog veel meer schoolspullen laten bedrukken met een coole foto. Met trendy schoolartikelen begin jij goed aan een nieuw schooljaar.

Schoolspullen bestellen is makkelijk

Een nieuw jaar komt met nieuwe trends en dat geldt dus ook je schoolspullen. Het belangrijkste wat je nodig hebt, zijn natuurlijk pennen. Koop een setje met goede blauwe pennen die van pas kunnen komen, bij het maken van aantekeningen bijvoorbeeld. Werk je graag met nog meer kleur? Dan zijn een paar fijnschrijvers en markerstiften onmisbaar in jouw persoonlijke pennendoos die je bij Fungifts.be kunt bestellen. Het online kopen van schoolspullen is makkelijk. Je kunt dit alleen doen of samen met je ouders.

Een balpen om in je eigen agenda te schrijven hoeft niet meer blauw te zijn, maar kan ook met felgeel of groen. Verschillende schoolvakken kun je bijvoorbeeld een eigen kleur geven en huiswerk kun je markeren met een knallende kleur markeerstift. Zo kun je je eigen planning maken zonder dat het saai wordt. Een goede planning zorgt ervoor dat het overzichtelijk voor je wordt wat je wanneer moet doen. Op deze manier kun je bijna niets meer vergeten.

Schoolartikelen bestellen met je eigen foto en tekst

Huiswerk maken is niet altijd even leuk. Je kunt dit het beste doen op vaste tijdstippen, zodat je daarna kunt gaan doen wat je leuk vindt. Uitstelgedrag is iets wat bij veel pubers hoort. Misschien fijn om te horen je niet de enige bent, maar je kunt er wel iets aan doen. Leuke en praktische schoolspullen helpen je om efficiënt te leren. Neem een kijkje in onze webwinkel welke schoolartikelen jij leuk vindt. Je kunt ze bij ons bestellen met je eigen foto en tekst. Voor jonge leerlingen heel handig en voor oudere leerlingen origineel.

Ga je naar de middelbare school? Dan wil je indruk maken. Dit doe je met gepersonaliseerde schoolspullen. Iedereen zit in een nieuwe klas en sommigen ken je al, maar toch zijn er veel nieuwe gezichten. Laat je schoolartikelen personaliseren, zodat iedereen kan zien wat van jou is. Je kunt nu meteen al je schoolspullen bij Fungifts.be bestellen, want ook aan het van het schooljaar denk je alweer aan het volgende schooljaar. Welke leerkrachten er dan zullen lesgeven en lesrooster ze opstellen, interesseert je niet echt. Wel vind je het leuk om nieuwe schoolspullen te kopen. Dit doe je dan natuurlijk via onze webwinkel.

Wij hebben de leukste schoolartikelen voor je op een rijtje gezet, zodat je makkelijk kunt kiezen. Via onze online bestelprocedure kun je aan ons doorgeven wat jij graag wilt kopen en welke foto en tekst jij op je schoolspullen wilt hebben. Binnen enkele dagen worden je schoolartikelen bij je thuisbezorgd. Laat het ons weten als je nog vragen hebt. Je kunt ons mailen of even bellen.