Default welcome msg!

Gepersonaliseerde valentijnscadeaus

Datum
Van laag naar hoog sorteren

24 per pagina

1 artikel(en)

Datum
Van laag naar hoog sorteren

24 per pagina

1 artikel(en)

 

Met een gepersonaliseerd valentijnscadeau is Valentijnsdag zeker geslaagd!

Bent u op zoek naar een valentijnscadeau voor hem of haar? In onze online shop bieden wij u een ruime keuze aan gepersonaliseerde cadeaus voor mannen en vrouwen. Met een gepersonaliseerd cadeau voor Valentijn wordt het ongetwijfeld een dag vol met liefde. Het is een dag die benut wordt om liefdes te bekennen en te bevestigen. Bent u heimelijk verliefd of gelukkig getrouwd? Verras uw geliefde dan eens met een origineel cadeau. De allerleukste cadeaus kunt u bij ons kopen.

Origineel valentijnscadeau voor hem of haar

Een romantisch Valentijnscadeau voor hem of haar is een origineel cadeau met foto of tekst. Een cadeau dat u met aandacht en liefde hebt gekocht zegt meer dan een bos bloemen of doos chocolade. Een cadeau voor Valentijn met een bijzondere foto of lieve tekst is een persoonlijk gebaar. Heeft u een bijzondere foto van uw eerste ontmoeting of vakantie? Bij ons kunt u uw mooiste foto’s laten drukken op een leuk artikel.

Op 14 februari is het weer zover. Valentijnsdag is een officiële feestdag en dat mag gevierd worden. We geven elkaar aandacht en leuke valentijnscadeaus. Het is niet altijd even makkelijk om elk jaar weer een origineel cadeau voor valentijn te bedenken. Bekijk daarom onze uitgebreide selectie voor mannen en vrouwen. Er is veel keus en ieder artikel kunt u personaliseren met een foto en tekst; van sieraad tot wijnkist.

Er zijn veel verhalen over de oorsprong Valentijn. In de meeste gevallen wordt de oorsprong gezocht in het oude Rome. 14 februari was de dag van de Godin Juno. Zij was de koningin van alle goden en godinnen en de beschermheilige van vrouwen en het huwelijk. Een ander verhaal gaat over een Romeinse priester Valentijn, die in het geheim huwelijken voltrok in een tijd dat het voor soldaten verboden was om te trouwen. Hiervoor werd hij gevangen gezet en later gedood.

Een cadeau voor Valentijn online bestellen

Een derde verhaal gaat over een man die opgesloten werd in de gevangenis. Hij heette Valentijn en werd verliefd op de dochter van één van zijn bewakers. Op de dag van zijn onthoofding gaf hij haar een briefje waarop stond ‘Van je Valentijn’. Deze uitdrukking kennen we allemaal. Door velen wordt deze tekst geschreven op valentijnskaartjes. Wie nu de echte heilige Valentijn is weet niemand. Wel weten we dat het een dag is die in het teken van de liefde staat. Een gepersonaliseerd valentijnscadeau mag daarbij niet ontbreken. Laat zien dat u van uw geliefde houdt, u kunt vandaag nog een origineel cadeau online bestellen.

Wilt u uw valentijnscadeau anoniem laten bezorgen? Dit kan, want wij leveren het cadeau op het door u opgegeven adres. Wij zullen uw gegevens dan niet doorgeven aan de ontvanger. Heimelijk kunt u dan uw liefde verklaren. Neem initiatief en laat uw hart spreken. Maak hem of haar blij met een origineel cadeau voor Valentijn!