Default welcome msg!

Examen

Datum
Van laag naar hoog sorteren

24 per pagina

Artikelen 1 tot 24 van 27 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Datum
Van laag naar hoog sorteren

24 per pagina

Artikelen 1 tot 24 van 27 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Originele Geslaagd cadeaus! Geslaagd? Voor ieder geslaagde een geslaagd uniek Foto cadeau!

Het behalen van een getuigschrift is een speciale mijlpaal, of het nu gaat om een examen voor het rijbewijs, schooldiploma of zwembrevet dat maakt niet uit. Om een getuigschrift te behalen moet je een inspanning leveren, dit verdient een beloning! Bent U op zoek naar een uniek cadeau voor iemand die in Uw omgeving is geslaagd? Op fungifts.be vindt U gegarandeerd een passend uniek cadeau voor iedere examen gelegenheid. Op Fungifts.be kunt U het examen cadeau personaliseren met een originele tekst, favoriete foto of ontwerp.

Succes met de examens en proficiat!

Het afleggen van een examen is altijd een beladen moment. Na al die slapeloze nachten en ellenlange studiedagen, is het moment van de waarheid dan eindelijk aangebroken. Het doet er niet toe of het gaat om het eindexamen van de middelbare school, een rijexamen, de verdediging van een masterproef of een cursus voor het werk. De zenuwen gieren door het lijf en wat een opluchting, zodra het dan eindelijk voorbij is! Als de persoon in kwestie geslaagd is dan verdient hij/zij sowieso een cadeau, maar als dat niet geval is, dan kan diegene een serieuze opkikker gebruiken!

Bij Fungifts.be geloven wij in het belonen van mensen en zien we graag een glimlach, op ieders gezicht. Het vinden van de leukste cadeaus om iemand te feliciteren op een persoonlijke manier, vindt u daarom hier! Wij zijn gespecialiseerd in het personaliseren van originele geslaagd cadeaus voor ieders afstudeermoment. Zoekt u het geschikte fotocadeau voor een afstudeerfeest of proclamatie? U vindt alle afstudeercadeau ’s hier. cadeaus voor geslaagden bestel je bij Fungifts.be

Afstudeercadeau ’s voor tieners

Heeft zoon- of dochterlief de examens met vlag en wimpel behaald? Dan wensen wij u namens het team van Fungifts.be een dikke proficiat! We zijn uiteraard zeer blij dat uw kind de examens heeft overleefd en staan voor u klaar. Geslaagd zijn, betekent een feestje! Hoe kan dat beter gevierd worden, dan met een gepersonaliseerd Geslaagd cadeau? Bekijk gauw onze collectie van verassende en originele fotocadeaus en verras uw kind met een leuk Geslaagd cadeau een persoonlijk afstudeercadeau. Zo kan hij/zij deze drukke periode op een leuke manier afsluiten. Bestel snel een Orginele examen cadeau.

Is uw metekind of kleinkind nog niet geslaagd, maar u wilt hem of haar graag aanmoedigen tijdens de examens? Dat kan natuurlijk ook. Speciaal voor de oudere scholieren, hebben wij een scala aan leuke en bruikbare schoolspullen, die elke student wel kan gebruiken tijdens de examens.

Afstudeercadeau ‘s voor jonge kinderen

Voor de jongere leerlingen hebben wij natuurlijk ook van alles. Zij werken net zo hard (misschien zelfs een beetje meer) en verdienen ook een leuk Geslaagd cadeau. Dankzij Fungifts.be kunt u nu ook de allerkleinsten feliciteren en belonen met een prachtig gepersonaliseerd afstudeercadeau.

Tip: T-shirt voor mini wijnfles

Hoera, er is iemand geslaagd en dat is hét moment om een flink te proosten! Staat uw speech al klaar? Vereeuwig dit bijzondere moment en verras de geslaagde met een gepersonaliseerd T-shirt voor op een wijn of champagnefles. Wees extra origineel en laat het mini T-shirt nu bedrukken met de datum en een toffe foto! Zo is elk afstudeerfeest een succes.

Tip: pennenhouder van hout

Een tafel compleet bezaaid met allerlei schoolspullen, propjes en boeken. Herkenbaar? Tijdens de examens, viert chaos en wanorde meestal het hoogtij en daarmee is een pennenhouder zeer handig! Verras uw studiebol en bestel snel een gepersonaliseerde pennenhouder, waarin hij/zij al haar pennen en ander schrijfgerief kwijt kan. Perfect om iemand te motiveren tijdens de examens en ook ideaal als Geslaagd cadeau!

Tip: knuffelbeer

Al dat harde studeren kan weleens zijn tol eisen en daarom kan elke leerling soms een goede oppepper gebruiken. Zit uw zoon of dochter nu diep met de neus in de boeken of kent u iemand anders die binnenkort gaat afstuderen? Verras ze dan nu met een leuke knuffelbeer! Laat deze bedrukken met een leuke foto, of inspirerende quote en help ze zo hun examenperiode door te komen.