Jubileum cadeau

Datum
Van laag naar hoog sorteren

24 per pagina

17 artikel(en)

Datum
Van laag naar hoog sorteren

24 per pagina

17 artikel(en)

Jubileum cadeau

Bij een jubileum hoort een origineel cadeau. Want een bijzonder moment verdient een geschenk met een blijvende herinnering. Dat verdient een Pluim! Een jubileum is een mijlpaal in iemands leven die u niet onopgemerkt voorbij kunt laten gaan. Een jubileum op het werk, huwelijksjubileum of een lustrum zijn typisch van die momenten die u wilt bekronen met een leuk geschenk.

Of u nu 12.5 jaar getrouwd bent, 25 jaar in dienst of dat uw dorp tweehonderd jaar bestaat, een jubileum is altijd een feestje waard. Wij hebben de mooist cadeaus voor jubilea! Een jubileum is een feestelijke herdenking aan een gebeurtenis. Dit kan bijvoorbeeld uw verjaardag zijn of uw huwelijksdag. Het meest bekende jubileum is de herdenking aan de huwelijksdag. Traditioneel gezien wordt aan het aantal jaar dat u getrouwd bent materiaal toegekend. Al bent u 12.5 jaar getrouwd heeft u een koperen huwelijk, bij 25 jaar een zilveren en bij vijftig jaar is het huwelijk van goud. Een zeldzaam tachtigjarig huwelijk is van eiken. Het is het altijd waard om stil te staan bij een jubileum met een feest of een cadeau.

Jubileumcadeau tip

Ook medewerkers die lang in dienst zijn krijgen na een bepaald aantal jaar vaak een cadeau of feest. Bedrijven zelf stunten vaak met grote acties als ze bijvoorbeeld vijftig of honderd jaar bestaan. Daarnaast vieren steden, dorpen en landen regelmatig hun jubilea.

Om tijdens een jubileum een echt uniek cadeau te geven biedt Fungifts.nl u de mogelijkheid om een cadeau te personaliseren met eigen foto en/of tekst. Bijvoorbeeld een heerlijke fles Wijn met een foto van het trouwpaar of de jubilaris op het etiket.

Maar ook een fotoalbum vol met mooie foto's van het trouwpaar of het personeelslid zal zeker voor leuke herinneringen zorgen. Niet alleen voor de ontvanger, maar ook degene die het fotoalbum bestelt zal de grootste voorpret hebben!