Default welcome msg!

Kindertassen met naam

Datum
Van laag naar hoog sorteren

24 per pagina

20 artikel(en)

Datum
Van laag naar hoog sorteren

24 per pagina

20 artikel(en)

Kindertassen met naam

Kindertassen voor school, vakantie en nog veel meer - wat de reden ook is, we hebben veel unieke opties, van rugzakken tot bakken die elk kind zeker zal waarderen. Om nog maar te zwijgen over ons assortiment kinderportefeuilles, waarvan de opvallende ontwerpen ervoor zorgen dat jouw kleintje zijn zuurverdiende zakgeld in stijl kan dragen.

Bereid je voor op een excursie buiten de stad of bereid je voor op een geslaagde schooldag met een aantal nuttige benodigdheden bij de hand. Onze rugzakken en bagage-collecties bieden veel verpakkingsmogelijkheden voor avonturen, zowel groot als klein. Of je nu naar het buitenland gaat voor een familievakantie of de kinderen inschrijft in een leuk zomerdagkamp, je kunt kiezen uit onze traditionele rugzakken.

Grootte is een van de belangrijkste dingen om te overwegen bij het kiezen van een rugzak. Rugzakriemen moeten comfortabel rond de schouders passen en moet vlak tegen de rug van jouw kind zitten. De lengte van de tas moet tussen het gebied net onder de schouders en tot rond de heupen zitten. Kies voor volume een maat die geschikt is voor alle benodigdheden die je kind nodig heeft en tegelijkertijd een beheersbaar gewicht behoudt. Onze rugzakkencollecties hebben verschillende formaten, zodat je eenvoudig kunt upgraden naarmate jouw kind groeit.

Langere reizen vereisen vaak meer bagage om alle benodigdheden mee te nemen, en wij hebben je gedekt! Design is ook een leuk element om over na te denken bij het kiezen van rugzakken en bagage. Wij bieden een uitstekende reeks kleuren en prints, waardoor kinderen zichzelf kunnen uiten door verschillende ontwerpen. Dit is een geweldige manier om als gezin samen te winkelen. Jouw kind kan kiezen tussen veel heldere ontwerpen en kleuren, of het nu gaat om tekens, dieren of patronen. Je kunt jouw aankopen ook personaliseren voor een aangepaste uitstraling.

Doffe kleuren en lastige bevestigingen horen niet thuis in het land van Fungifts.nl: we hebben allemaal te maken met baanbrekende tinten en een kindvriendelijk ontwerp. Onze kindertassen hebben niet alleen de leukste ontwerpen die je tegenkomt, maar ze zijn ook duurzaam, lichtgewicht en zitten boordevol zakken. Dus, ongeacht waar jouw kinderen naar op zoek zijn, ons assortiment kindertassen zorgen ervoor dat jouw kinderen echt stijl hebben, zoals ze zeggen, in de tas.