Default welcome msg!

Rugzak met naam

Datum
Van laag naar hoog sorteren

24 per pagina

9 artikel(en)

Datum
Van laag naar hoog sorteren

24 per pagina

9 artikel(en)

Rugzak met naam

Terug naar school? Begin het schooljaar met een stijlvolle nieuwe start met een rugzak met naam. Zoek niet verder dan Fungifts.nl, want wij hebben een kleurrijke verzameling unieke schoolrugzakken! De rugzakken van onze kinderen zijn duurzaam, perfect formaat voor het bijhouden van alle boeken, pennen en potloden die elke kleuter nodig zou kunnen hebben, en klaar voor de ruigheid van de schooldag. Maak dit schooljaar extra stijlvol!

Gepersonaliseerde rugzakken & tassen voor kinderen. Maak je klaar met onze gepersonaliseerde kinderrugzakken! Helder, kleurrijk, gepersonaliseerd en helemaal klaar voor actie, onze coole kinderrugzakken zijn perfect formaat voor al het plezier dat het leven hen oplevert! We hebben geweldige rugzakontwerpen voor kleuters en kinderen van alle leeftijden.

Onze stevige gepersonaliseerde rugzakken zijn ideaal om mee te nemen naar het strand, op wandelingen of waar jouw kind ook naartoe gaat. Combineer ze met een van onze bijpassende schoolspullen met naam.

Gepersonaliseerde kinderrugzakken

Ze zijn functioneel, leuk voor kinderen en gaan gegarandeerd nooit uit de mode. Daarom hebben we bij Fugifts.nl een groot aantal leuke en fantastische gepersonaliseerde rugzakken ontworpen voor je kleintje. Of je kind nu op weg is naar het strand, het inpakt met de belangrijkste benodigdheden voor een slaapfeestje of het inladen van benodigdheden voor school, onze kinderrugzakken zijn klaar voor actie! En het beste van alles is dat elk van onze stevige kinderrugzakken beschikbaar is om te personaliseren.

Je zal genieten van hoe snel en gemakkelijk het is om een hele reeks gepersonaliseerde rugzakken te kopen. Kies de favoriete kleur van uw kind en voeg zijn of haar naam toe aan de bestelling. Wij zorgen voor de rest! Van ervoor zorgen dat de naam van uw kind perfect wordt geprint of geborduurd, tot verpakking, verzending en uw speciale bestelling direct bij je aan de deur krijgen. Voor een cadeau dat succes en een 100% uniek geschenk uitdraagt.